8.6 C
Brussels
23 mei 2019
SUPERIOR8
Image default

Weekend voor de deur: 3 must-see Sing-A-Long films

Het weekend staat weer voor de deur en als je om de een of andere reden toch voor de televisie wil hangen, dan hebben we drie filmtips voor je op een rij gezet. Ze doen we alvast wegdromen van een mooie zomer boordevol fijne liedjes. Enige voorwaarde: je moet je verstand wel op nul zetten.

Walking on Sunshine

De ideale mix van leuke liedjes en de vibe van Mamma Mia. Als je van bent van die Abba-films dan zal je deze film ook verslinden. Bekende liedjes zijn onder andere ‘Faith’ en natuurlijk ‘Walking on Sunshine’. Daarnaast zal je ook heel wat andere bekende tunes horen passeren die je spontaan zal beginnen meezingen. Daar zijn we zeker van. Deze film is nu ook te bekijken op Netflix dus je hoeft er zelfs de deur niet voor uit.

MAMMA MIA (EN MAMMA MIA 2 – HERE WE GO AGAIN)

Natuurlijk kan deze niet in het lijstje ontbreken. Dit is niet de film die je wil opzetten om dieptegesprekken te voeren over het onderwerp. Brainloos genieten van de hits van ABBA maar vooral van Meryl Streep en Cher!

HAIRSPRAY

An oldie, but a goodie. Zo kan je deze film uit 2007 omschrijven. Er staan al wel wat jaren op de teller maar dat maakt niet dat deze film minder leuk is. Met John Travolta vliegen de hits uit de bekende soundtrack je om de oren.

 

Ondertussen zijn er ook heel wat afgeleiden, zoals de Hairspray LIVE uitzendingen op televisie en de musicals die je kan gaan bekijken. Maar de film eerst bekijken is altijd een zeer goed idee.

Reageer met jouw mening of opinie en start het gesprek met onze andere lezers

Je zal dit zeker ook leuk vinden

Share via
0 Shares