in

Suzan en Freek zingen een lied voor alle verplegers en iedereen in de zorgsector ‘Jullie zijn helden!’

Ook Suzan en Freek zijn dankbaar voor wat de zorgsector allemaal doet. Toen ze het applaus zagen vonden ze het noodzakelijk op hun eigen manier hun steentje bij te dragen. En hoe kan dat anders dan met een fantastisch lied.

En ze schrijven zelf het volgende:

We stonden gisteravond, net als de rest van onze straat, met een brok in onze keel te klappen voor iedereen in de zorg & alle andere mensen die Nederland overeind houden. Vannacht konden we niet slapen en we schreven er dit liedje over. ‘Ik blijf thuis voor jou.’

Dankjewel alle zorgverleners & alle andere helden, dankjewel dat jullie ons erdoor helpen. We mogen zó blij met jullie zijn. 

Ik Blijf Thuis Voor Jou

We stonden gisteravond, net als de rest van onze straat, met een brok in onze keel te klappen voor iedereen in de zorg & alle andere mensen die Nederland overeind houden. Vannacht konden we niet slapen en we schreven er dit liedje over. ‘Ik blijf thuis voor jou.’ Dankjewel alle zorgverleners & alle andere helden, dankjewel dat jullie ons erdoor helpen. We mogen zó blij met jullie zijn. ❤️🌎 —"We blijven praten, heb zoveel vragenIs dit nu later? Of kunnen wij misschien nogterug naar waar we, gister nog warenIk zie ons dwalenIk blijf hier staan, maar weet dat jij moet gaanEn je bent er dan misschien altijd geweest,maar dat je nu pas wordt gezien doet mij het allermeestTerwijl jij voor ons blijft strijden, kan ik alleen naar morgen kijkenen ik doe wat ik kan doenIk blijf thuis voor jouBlijf thuis voor mij—

Geplaatst door Suzan & Freek op Dinsdag 17 maart 2020

“We blijven praten, heb zoveel vragen
Is dit nu later?

Of kunnen wij misschien nog
terug naar waar we, gister nog waren

Ik zie ons dwalen
Ik blijf hier staan, maar weet dat jij moet gaan

En je bent er dan misschien altijd geweest,
maar dat je nu pas wordt gezien
doet mij het allermeest

Terwijl jij voor ons blijft strijden,
kan ik alleen naar morgen kijken
en ik doe wat ik kan doen

Ik blijf thuis voor jou
Blijf thuis voor mij

Report

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

What do you think?

Bezoek Amsterdam: Het Rijksmuseum is zeker een bezoekje waard

Een beeldgedicht van een leeg Amsterdam: prachtig en verdrietig #Corona2020