8.6 C
Brussels
23 mei 2019
SUPERIOR8
Image default

Studeren voor toerist om naar Ijsland te gaan

De laatste jaren is Ijsland uitgegroeid tot een top bestemming.  Noorderlicht, gletsjers, ijsgrotten, watervallen, midzomernacht, … het land heeft duidelijk troeven genoeg om toeristen te bekoren.  Maar de ruwe natuur heeft ook zijn gevaren! Omdat Ijslanders niet overal omheiningen willen zetten, kozen ze ervoor om toeristen te laten studeren voor ze op bezoek komen in hun prachtige land.

ICELAND ACADEMY is de naam van het initiatief en aan de hand van enkele lessen willen ze toekomstige bezoekers leren hoe ze veilig van de natuurpracht kunnen genieten: welke kleding te dragen, hoe rijden in moeilijke weersomstandigheden en – last but not least –  veilig een selfie nemen!

AVOIDING HOT TUB AWKWARDNESS

Van de zes lessen is deze zeker mijn favoriet: ‘Avoiding Hot Tub Awkwardness’. Elk zichzelf respecterend dorpje in Ijsland heeft een eigen verwarmd openlucht zwembad (geothermische energie, weetjewel).  Ijslanders hebben een zeer strikte gedragscode voor zwembaden.  Zoals expliciet duidelijk gemaakt wordt in deze video.

Reageer met jouw mening of opinie en start het gesprek met onze andere lezers

Je zal dit zeker ook leuk vinden

Share via
0 Shares