17.9 C
Brussels
26 juni 2019
SUPERIOR8
Image default

Onze winnaar voor het Songfestival 2019 is … deze!

We hebben hem. Onze favoriet voor het Eurovisiesongfestival in Tel Aviv in mei.

Een Zweed met Britse roots die fantastische muziek brengt… en een grappig weetje: ook nog eens de schrijver is van de Britse inzending van dit jaar. Dus eigenlijk maakt deze jongeman twee keer kans op de overwinning. We hebben het over John Lundvik met zijn nummer Too Late For Love. De schrijver werd in Engeland geboren maar zijn adoptieouders kwamen uit Zweden.

Voor ons is hij een zeer grote kanshebber. En daar zijn de bookmakers het redelijk mee eens. Alhoewel … hij staat op de vierde plaats. En op nummer één vinden we Nederland terug. Zou het dan toch kunnen dat de Nederlanders nog eens het Songfestival gaan winnen?

Laten we even luisteren én kijken naar onze favoriet:

De zanger laat zich omringen door prachtige stemmen die een ‘muur van zang’ om hem heen zetten. De dames zorgen voor de nodige sfeer op het podium en gaan volledig mee op in het nummer.

Onlangs werd het nummer ook volledig akoestisch gebracht in een televisieprogramma in Zweden en ook dan blijft het nummer helemaal overeind.

Of Zweden ook effectief gaat winnnen is nog maar zeer de vraag. Ze hebben er natuurlijk wel ervaring mee, want als echte hitmachines hebben ze al meerdere keren de titel mee naar huis kunnen nemen.

Wie is jouw favoriet? Laat het ons even weten in de comments.

Reageer met jouw mening of opinie en start het gesprek met onze andere lezers

Je zal dit zeker ook leuk vinden

Share via
12 Shares