in

Metejoor raakt de gevoelige snaar tijdens dit corona-tijdperk: Laat het voor de liefde zijn

Dit is een periode waarin we nood hebben aan conversatie. Mensen horen praten. Sociaal contact. En dat kan ook via het gezongen woord zijn. En net daar raakt Metejoor de gevoelige snaar.

Want nu komt de groep met een fantastische song die ook ons verplegend personeel in de bloemetjes zet. En ze geven het voorbeeld, want ze trekken er niet op uit voor een dure videoclip op locatie. Er is een echte quarantaine clip opgenomen in de studio in en thuis.

Geniet even mee van de live versie

Metejoor – Laat het voor de liefde zijn (Quarantaine video)

Eentje vanuit het hart, voor elk hart !Laat de Liefde voor je naasten primeren, de liefde voor de kwetsbaren, de liefde voor zij die zich dag en nacht inzetten voor anderen en liefde voor de slachtoffers. Ja, we zijn allen samen slachtoffer. Laten we dan ook allen samen dezelfde liefde delen en laat waardering voor elkaar en voor de ‘kleine dingen’ in het leven maar eens primeren.VOOR WIE ZING JIJ DIT LIED ?“LAAT HET VOOR DE LIEFDE ZIJN”De straten zijn verlaten en de deuren blijven dichtDe afstand is nog nooit zo groot geweestIk staar wat voor me uit en voel de zon op mijn gezichtIk zweef al dagen tussen hoop en vreesen ik ben bang maar ik weet, ik voel me net als iedereende lente komt, daar troost ik me meeLaat het voor de liefde zijndat jij en ik hier wachten met zijn tweeLaat het voor de liefde zijnwe komen er , we komen erdoorheenIk zie vermoeide ogen van verpleegsters op tvdokters redden levens dag en nachtburen helpen buren want je kan het niet alleenwe vechten samen tegen overmachtIk besef nu weer wat er echt belangrijk ishopelijk onthouden we ditLaat het voor de liefde zijndat jij en ik hier wachten met zijn tweeLaat het voor de liefde zijnwe komen er , we komen erdoorheenEn op een dag, een mooie dagkom ik dichtbij en schud ik weer jouw handWe zingen wa nt het is voorbijIk drink en lach, omarm jou en dansLaat het voor de liefde zijndat jij en ik hier wachten met zijn tweeLaat het voor de liefde zijnwe komen er , we komen erdoorheenWe komen hier , we komen hierdoorheen#mercivanuitmijnkot#samenerdoor#blijfinuwkot#laathetvoordeliefdezijn

Geplaatst door Metejoor op Vrijdag 20 maart 2020

En uiteraard is er de studio versie

Laat het voor de liefde zijn

De straten zijn verlaten en de deuren blijven dicht
De afstand is nog nooit zo groot geweest

Ik staar wat voor me uit en voel de zon op mijn gezicht
Ik zweef al dagen tussen hoop en vrees

en ik ben bang maar ik weet,
ik voel me net als iedereen de lente komt, daar troost ik me mee

Laat het voor de liefde zijn dat jij
en ik hier wachten met zijn twee

Laat het voor de liefde zijn we komen er ,
we komen er doorheen

Ik zie vermoeide ogen van verpleegsters op tv
dokters redden levens dag en nacht buren helpen buren
want je kan het niet alleen we vechten samen tegen overmacht

Ik besef nu weer wat er echt belangrijk is hopelijk onthouden we dit
Laat het voor de liefde zijn dat jij en ik hier wachten met zijn twee
Laat het voor de liefde zijn we komen er ,
we komen er doorheen

En op een dag, een mooie dag kom ik dichtbij
en schud ik weer jouw hand

We zingen want het is voorbij
Ik drink en lach, omarm jou en dans

Laat het voor de liefde zijn dat jij en
ik hier wachten met zijn twee

Laat het voor de liefde zijn we komen er ,
we komen er doorheen

We komen hier ,
we komen hier doorheen

Report

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

What do you think?

Domheid krijgt een gezicht: man likt aan producten in supermarkt (who cares about corona?)

Snorkelmasker van Decathlon van 24 euro werkt in Italië als beademingsmasker