Wil je graag weten wat je kan bekijken?

Klik dan op de videoplayer op het ‘Gids’ icoontje voor het programmaschema.

Vlaanderen kijkt naar Superior8TV,
een nieuwe soort webtelevisie.

Vanaf nu kan je kijken naar Superior8TV. Een kanaal waarop je niet alleen muziek kan bekijken en beluisteren maar ook nu en dan een fijne reportage of vlog van de fijnste mensen online. Allemaal leuke content die je op Youtube bij elkaar kan sprokkelen, maar dat hebben wij al voor je gedaan. Lean back en relax.

Dit is kanaal 1. Binnenkort kan je nog speciale kanalen verwachten specifiek op kortfilms, muziek, vlogs, …

Wil je dit ook graag delen met je vrienden? Hoe meer kijkers, hoe beter. Klik op delen in de player. We zijn je alvast eeuwig dankbaar.

Heb je zelf nog een suggestie? Dan mag je ons dat altijd laten weten.

Vergeet niet om deze pagina alvast in je bookmarks te zetten, want we gaan je nog verrassen!

Er rest ons alleen je nog veel
kijkplezier te wensen!

VOOR EN ACHTER DE SCHERMEN

We nemen je mee achter de schermen bij celebs. Hebben ze leuke vlogs of backstage beelden gedeeld, dan kan je die op Superior8TV zien. Je hoeft niet meer zelf op zoek te gaan. Van de icons tot de doodgewone jongens en meisjes die boeiende verhalen te vertellen hebben.

DOCUMENTAIRES & KORTFILMS

De betere documentaires die je op het internet kan terugvinden serveren we met veel plezier. Hoe is het om te leven met een beperking? Hoe kwam je uit de kast? Of wie waren de voorvechters die op de barricades stonden? We laten ze allemaal aan het woord.

MUZIEK HELPT JE ERDOOR

Muziek helpt je door goede en door minder goede tijden. Iedereen is weg van een artiest, een genre of een stijltje. Wel, wij kiezen bewust voor 90% muziek van bij ons. Zeker nu. Daarmee dragen wij ons steentje bij aan #PlayLocal. Meer nog, de video’s die wij afspelen worden rechtstreeks opgehaald op de Youtubekanalen van de artiesten zelf. Hoe meer jij kijkt, hoe meer hun views omhoog gaan.

Maar niet zomaar clipjes. We kiezen ook voor speciale covers, verborgen pareltjes en akoestische sessies.

YOUTUBE HELDEN & ONLINE REPO’S

Leuke vlogs laten we natuurlijk ook passeren in onze playlist. Yoga, koken, zingen, dansen… you name it. Vinden we het leuk? Dan serveren we het je graag!

Hoe ziet de nieuwe iPhone eruit? Wanneer komt de nieuwe Playstation eraan? Ook dat brengen we. Denk maar aan de tech reportages van Marissa Galle bijvoorbeeld.