in

Het nieuwe seizoen van ‘Liefde voor Muziek’ gaat deze maand vroeger dan voorzien van start

Enkele dagen geleden lieten de makers van ‘Liefde voor Muziek’ al een eerste cover op ons los. Zo stak Regi samen met Jake Reese en OT het nummer ‘Kom wat dichterbij’ van Gene Thomas in een nieuw jasje. Het nieuwe seizoen kon dan ook niet veraf zijn en daar krijgen we nu bevestiging van. VTM maakte zonet bekend dat de eerste aflevering op 30 maart wordt uitgezonden.

Goed nieuws voor fans van ‘Liefde voor Muziek’. VTM maakte namelijk net de startdatum voor het zesde seizoen bekend en die is niet meer veraf. Zo zal de eerste aflevering op 30 maart worden uitgezonden. Kan je geheugen wel een opfrisser gebruiken? Wel, dit jaar is het de beurt aan André Hazes, Regi, Karen Damen, Gene Thomas, Sean Dhondt, Peter Van Laet van Mama’s Jasje en Tom Dice & Kato Callebaut van The Starlings.

Als eerste aan de beurt: Karen Damen

In de eerste aflevering van het nieuwe seizoen zullen de artiesten nummers brengen van Karen Damen. Keuze genoeg, want Karen heeft al heel wat solonummers uitgebracht, maar ook liedjes van K3 zijn toegelaten. Zo koos Regi geheel onverwacht bijvoorbeeld voor ‘De Drie Biggetjes’. Gene Thomas gaat dan weer voor ‘Alle Kleuren’ en The Starlings zorgen voor kriebels met hun versie van ‘Liefdeskapitein’.

Report

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

What do you think?

#LikeMe: ‘Ze is van mij’-cover populair op Youtube (video)

Slaat de verveling toe? Via deze app kan je anderen die ook in quarantaine zitten leren kennen… en het kost niets