17.9 C
Brussels
26 juni 2019
SUPERIOR8
Image default

Het Lion King Examen, wat weet jij van de Disney titel?

Wat weet jij van de gloednieuwe Disneyfilm The Lion King? En ben je ook een kenner van de klassieker? We zijn benieuwd wat jouw score zal zijn in ons grote Lion King Examen.

Resultaten

-

Proficiat, je bent een echte Lion King kenner precies. Je hebt een mooie score behaald. Je bent helemaal klaar voor de nieuwe film en kan bij deze trots de virtuele badge op je jas spelden.

Benieuwd hoe je vrienden het ervanaf brengen? Deel je score en nodig hen uit de test te doen. Wij zijn best wel benieuwd hoe zij gaan scoren.

Helaas, je bent verre van een kenner. Je scoorde echt ondermaats. Misschien toch nog wat bijstuderen voor je de film gaat bekijken of je bent voor de rest van je leven verbannen uit Disneyland…

Benieuwd hoe je vrienden het ervanaf brengen? Deel je score en nodig hen uit de test te doen. Wij zijn best wel benieuwd hoe zij gaan scoren.

Share your score!
Tweet your score!

#1 Hoeveel jaar is het geleden dat de animatiefilm van ‘The Lion King’ in de zalen kwam op het moment dat de nieuwe film uitkomt?

#2 De regisseur van The Lion King, Jon Favreau, regisseerde eerder een andere film voor de Disney stal. Dewelke?

#3 James Earl Jones die de rol van Mufasa voor zich neemt had ooit een zeer bekende rol waar zijn stem het belangrijkste element was. Wat was die rol?

#4 Simba staat eigenlijk voor het woordje ‘leeuw’. Maar in welke taal is dat?

#5 Hoeveel Oscars heeft The Lion King gewonnen?

#6 Wie heeft de ‘Lion King Musical’ geregisseerd op Broadway?

#7 Welk dier is Rafiki?

#8 Welke bekende zangeres spreekt in de nieuwe film de stem van leeuwin Nala in?

#9 Dit is Scar in de nieuwe film. Jeremy Irons sprak de stem in voor de animatiefilm. Maar wie is nu de stem achter deze kwade leeuw?

#10 Volgens Timon hebben insecten een zeer speciale smaak. Naar wat smaken ze?

Finaliseren

Je zal dit zeker ook leuk vinden

Share via