in

Drie adresjes voor een ‘fancy etentje’ in New York

Iedereen die New York een beetje kent weet dat eten in deze wereldstad ontzettend duur is. Met deze adresjes kan je de hot dogs voor overdag houden en ’s avonds toch aanschuiven een mooie tafel.

Goedkoop is het niet, maar wel betaalbaar. Laat ons even weten hoe het is geweest!

Cosme

Dit adres staat op nummer 40 in World’s 50 Best Restaurants en van dezelfde eigenaar als nummer 13 in deze lijst.
Enrique Olvera wordt wereldwijd gezien als degene die de Mexicaanse keuken uit de fastfoodhoek heeft gehaald door te laten zien wat een bijzondere en fantastische ingrediënten en gerechten het land te bieden heeft. Vreemd genoeg zonder Michelinster, ook dit jaar niet. Niet enorm goedkoop, wel enorm de moeite waard. Met een iets kleinere portemonnee en een craving for Mexican food ga je naar Atla, ook van Olvera, mét Bib Gourmand.

Cosme, 5 East 21st Street, New York

STK Downtown

Als je helemaal trendy wil zijn, dan moet je naar het ondertussen legendarisch geworden Meatpacking District. Daar kan je niet allen terecht voor het eten, maar ook een gewone cocktail staat op de aanbevelingen. Niet goedkoop, maar superlekker en zeker en vast de moeite waard. In de zomer eet je op het dak met uitzicht over de Hudson en de hippe buurt, in de winter veranderen ze de rooftop in een après-skibar maar dan moet je je wel goed aankleden natuurlijk.

STK Downtown, 26 Little West 12th Street, New York

Butter Midtown

Een megacentrale plek en een van de weinige écht leuke restaurants in Midtown. Er wordt ook hier rekening houden met happy hour (drankjes met tot wel vijftig procent korting). Gezien de prijzen in deze stad zijn happy hours leuk meegenomen.
Wel even reserveren. In de keuken staat Alex Guarnaschelli van The Food Network. Daar kan je -als je geluk hebt- even een snelle selfie mee nemen.

Butter Midtown, 70 West 45th Street, New York

Report

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

What do you think?

Chauffeur in Britse Newcastle denkt dat hij live in GTA zit

Amazon Echo in huis? De gigant neemt je gesprekken op en ze worden gebruikt voor ‘trainingsdoeleinden’