in

Deze nieuwe Netflix-serie is een must-see voor alle fans van La Casa de Papel

Na het succes van drie seizoenen La Casa de Papel is het tijd voor de volgende Spaanstalige serie: La Víctima Numero Ocho.

Of de nieuwe serie even populair zal worden is nog de vraag, maar aan het verhaal zal het in elk geval niet liggen.

In La Víctima Numero Ocho volg je de politie na een terroristische aanslag in de Spaanse stad Bilbao: er is een bestelbus op een groep mensen ingereden, waardoor er zeven mensen om het leven komen. De dader wordt opgepakt, maar de twijfels nemen toe of ze wel de juiste dader hebben opgepakt.

Je wordt als kijker meegenomen in het leven van de vermoedelijke dader en je ziet hoe deze beschuldigingen zowel zijn leven als het leven van de mensen om hem heen kapot maken.

Maar wat als hij het niet gedaan heeft? Was dan alles voor niks? En wie heeft het dan wel gedaan?

Nu suggereert de titel van de serie al dat er nog meer te gebeuren staat. Er zijn immers zeven doden gevallen bij de aanslag, maar er is dus een ‘slachtoffer nummer acht’.

We volgen de Spaanse politie in hun zoektocht naar de dader en de aanleiding van de aanslag. Ondertussen zien we hoe de aanslag invloed heeft op de slachtoffers.

La Víctima Numero Ocho kwam in oktober 2018 uit in Spanje, maar staat sinds half augustus wereldwijd op Netflix. De serie telt acht afleveringen van zo’n 50 minuten.

Report

What do you think?

Britains Got Talent: Golden Buzzer voor jong meisje en haar 8 honden

Ariana Grande, Miley Cyrus en Lana Del Rey brengen nieuwe soundtrack Charlie’s Angels met ‘Don’t Call Me Angel’