17.9 C
Brussels
26 juni 2019
SUPERIOR8
Image default

Anno 2019: De trend van vreemde dingen kijken op het internet

Je kan het zo gek niet bedenken of er is tegenwoordig al een Youtube kanaal voor. En het vreemde ding is dat alles ondertussen zowat een publiek aan het vinden is. Van het uitduwen van puistjes tot de meest onverzorgde voeten die je ooit in je leven hebt gezien. En net dat zijn de twee kanalen die we vandaag even in de kijker willen zetten.

  1. HEALTHY FEET

Dit kanaal toontje je beelden van de meest onverzorgde voeten. Van mensen die al een tijd niet meer aan voetverzorging konden doen tot ziektes en aandoeningen die verzorging nodig hebben. Deze voetendokter zet de camera erop zodat ook jij kan meekijken bij zijn behandelingen.

Deze video is een voorbeeld van iemand die al een tijdje niet bij de dokter is geraakt en ook zelf geen voetverzorging deed. Resultaat zijn dan ook extreem verwaarloosde (en degoutante) voeten.

 

Wil je graag meer van deze video’s zien? Ga dan even langs op het kanaal van Healthy Feet Podiatry.

 

Het tweede kanaal wat we graag even in de kijker zetten ken je misschien dat van Dr. Sandra Lee (aka Dr. Pimple Popper). Je kent haar misschien ook van het gelijknamige TLC-programma.

  1. DR. PIMPLE POPPER

 

Je kent dat gevoel wel van voldoening als je zo even een wit puntje in je huid kan uitdrukken. Dan ben je eindelijk van de jeuk af maar visueel kan het je ook wat voldoening geven. Om de een of andere reden zijn ook deze degoutante beelden zeer verslavend. En ook hier zijn een pak vaste volgers paraat om iedere keer weer te genieten hoe een patiënt wordt geholpen. WIj raden je wel aan dit kanaal niet te bezoeken onmiddellijk na het eten of wanneer je een gevoelige maag hebt.

Kijk even mee naar dit voorbeeld. Deze lieve oma komt een ‘zwart puntje’ verwijderen. Het zit er al een hele tijd. Ze raakte het ding niet meer aan sinds 1975.

Wil je meer van deze posts zien? Ga dan even langs op haar kanaal.

Reageer met jouw mening of opinie en start het gesprek met onze andere lezers

Je zal dit zeker ook leuk vinden

Share via
2 Shares