20.2 C
Brussels
17 juli 2019
SUPERIOR8

Afscheid nemen van Christophe Lambrecht: StuBru verliest één van haar warmste stemmen

Christophe Lambrecht presenteerde radioprogramma’s voor Studio Brussel sinds 1999. Daarvoor werkte hij voor Woestijnvis en VTM.

Christophe Lambrecht presenteerde het programma “Music@Work” op Studio Brussel. Hij was ook een van de drie presentatoren van de eerste editie van de geldinzamelmarathon Music for Life in 2006.
Rust zacht, lieve nonkel. We gaan je missen. Collega’s StuBru

De collega’s van Studio Brussel zijn erg geschrokken: “Vandaag hebben wij afscheid moeten nemen van onze Christophe Lambrecht. Hij werd 48 jaar. We kunnen dit nieuws echt niet vatten. We wensen zijn familie, zijn vrienden en al zijn trouwe luisteraars alle sterkte toe. Rust zacht, lieve vriend.”

Ik ben sprakeloos. We verliezen de mooiste en warmste stem die ooit op StuBru te horen was. Jan Van Biesen

Nethoofd Studio Brussel Jan Van Biesen: “Christophe was de meest geliefde mens van heel onze vloer, we noemden hem minzaam ‘den nonkel’. Elke dag ging ik bij hem als eerste langs om hem eens vast te nemen. Het was mijn vast ritueel. Christophe was de meest warme persoonlijkheid van ons allemaal.

Christophe ademde radio en muziek op een onnavolgbare manier: hij had een enorme feel, een luisterend oor en een enorme passie voor muziek. Ik ben sprakeloos. We verliezen de mooiste en warmste stem die ooit op StuBru te horen was.”

Reageer met jouw mening of opinie en start het gesprek met onze andere lezers

Je zal dit zeker ook leuk vinden

Share via
0 Shares